Toimintatavat, Sopimus ja Hinnasto

Toimintatavoista ei keskusteltu, mistään ei sovittu ja nyt on lasku postissa.

EXIM Service Europe Oy - Toimintatapamme
EXIM Service Europe Oy - Toimintatapamme

Toimintatapamme

Tarjoamme palveluitamme kiinteällä kuukausihinnalla. Toimimme yhdessä asiakkaamme kanssa itsenäisellä otteella tavoitteenamme saada aikaan kaikkia osapuolia palveleva lopputulos. Asiakastyytyväisyys on todella tärkeä mittari meille, mutta silti kerromme asioista suoraan, ilman ylimääräistä parfyymia. Ei ole oikein kenellekään, että konsultti lypsää asiakkaalta laskutusta mielistelemällä ja roikkumalla mukana. Näitä kavereita on ihan tarpeeksi, joten emme aio pyrkiä tähän joukkoon.

EXIM Service Europe Oy - Sopimuksemme
EXIM Service Europe Oy - Sopimuksemme

Sopimuksemme

Sopimuksessa käymme läpi osapuolien vastuualueet ja tavoitteet yhteistyön alkaessa. Solmimme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, jonka irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi.

Sopimus päättyy, kun kumpi tahansa osapuoli kirjallisesti irtisanoo sopimuksen. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu.

Asiakkaamme eivät koskaan sitoudu pitkään parisuhteeseen, josta he eivät pääsisi helposti eroon.

EXIM Service Europe Oy - Hinnastomme
EXIM Service Europe Oy - Hinnastomme

Hinnastomme

Kuukausihintamme vaihtelee yrityksen koosta, halutusta palvelukokonaisuudesta, määritellyistä vastuista ja projektista riippuen 500 eurosta ylöspäin.


Yksittäinen projektihinnoittelu on toki mahdollinen esimerkiksi Selkokielisen Myyntikoulutuksen kohdalla.