Keitä me olemme?

Mistä me tulemme?

EXIM Service Europe Oy - Jussi Ikkelä
EXIM Service Europe Oy - Jussi Ikkelä

Jussi Ikkelä

Jussilla on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, käytännön myynnin ja asiakaspalvelun parista Euroopasta. Yli 15 vuoden ajan hän on johtanut ja kehittänyt toimintoja paikallisella ja valtakunnallisella tasolla. Hän tietää kuinka näkyviä ja näkymättömiä tuotteita myydään ja osaa innostaa, kouluttaa ja opettaa sen myös muille. Hän on kouluttanut 2.000+ työntekijää myyntimiehistä toimitusjohtajiin, kuinka myydään ja rakennetaan myyntiorientoitunut kulttuuri. Rohkeana myynnin johtajana hän saa yleisönsä ajattelemaan isoa kokonaisuutta. Jussi on analyyttinen ja pystyy löytämään kehitettäviä seikkoja, joita muut eivät välttämättä huomaa.

Jussi on nelikymppinen myynnin ja liiketoiminnan kehittäjä ja vetäjä. Jussi on ehtinyt asua elämänsä aikana Suomessa, Libyassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa sekä Norjassa. Nämä kokemukset ovat muokanneet hänestä kansainvälisen ja sosiaalisen ihmisen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hänen henkilökohtaisen brändinsä painopiste on kyky ja luovuus sopeutua erilaisiin myynnin johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen haasteisiin. Tämä on ollut syy, miksi hänet on usein valittu johtamaan toimialoilla ja segmenteissä, joista hänellä ei ole ollut aikaisempaa kokemusta, mutta joissa hän on kuitenkin onnistunut tekemään erinomaisia tuloksi.

Koulutukseltaan Jussi on Liiketalouden Tradenomi ja MBA. Hän opiskeli Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa pääaineenaan Hallinto ja Johtaminen. MBA-tutkinnon hän suoritti Aalto Executive Education ohjelmassa pääaineenaan Applied Finance and Accounting. Syksyllä 2019 hän suoritti Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssin Helsingin seudun kauppakamarilla ja Tampereen kauppakamarin järjestämän tutkintotentin 31.8.2020. Jussilla on täten oikeus käyttää HHJ-nimitystä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mikäli voisimme olla avuksi teidänkin toiminnallenne.

EXIM Service Europe Oy - Lilian Ikkelä
EXIM Service Europe Oy - Lilian Ikkelä

Lilian Ikkelä

Lilian on asunut Unkarissa, Saksassa, Suomessa ja Norjassa sekä työskennellyt useissa monikansallisissa yrityksissä. Näiden ansiosta hän pystyy luontevasti ajattelemaan ja näkemään erilaisia näkökulmia ja ratkaisumahdollisuuksia. Kansainvälisen taustansa ansiosta Lilian tulee erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa suomeksi, englanniksi, saksaksi ja unkariksi. 

HR-puolen asioissa Lilian on ollut mm. Euroopan HR Operations Centerin jäsen ja tiiminvetäjä tukien ja turvaten HR:n operatiivista toimintaa ja projekteja, asiakastukipalveluita, liiketoimintaprosessien optimointia, online HR-ratkaisuita ja projektinhallintaa. HR-tietojen ja henkilöstöhallinnon muutokset, kuten työntekijöiden luonti järjestelmiin sekä sopeuttamiskoulutusten järjestäminen, kansainväliset ja sisäiset siirrot, irtisanomiset sekä lomien ja virkavapaiden hallinta 4.700 työntekijälle on tuonut hänelle laajaa perspektiiviä HR-puolelle.

Talouspuolella Lilian on avustanut Keski- ja Itä-Euroopan liiketoiminnan hoitamisessa Porsche konsernin henkilöautojen varaosien tukku- ja vähittäishinnoittelu eri maille. Hintojen yhdenmukaistaminen, tukkuhintojen vahvistaminen ja keskusorganisaatiolle tulevan tuoton analysointi sekä kuluttajahintojen vahvistaminen ja valtuutetulle huoltoliikkeelle tulevan katteen analysointi ja markkina-alueen markkina-analyysien teko ovat kasvattaneet hänen laaja-alaista osaamistaan talouspuolella.

Koulutukseltaan Lilian on Liiketalouden Tradeneomi. Hän opiskeli Budapestin Kauppakorkeakoulu (Általános Vállalkozási Főiskola) pääaineenaan Rahoitus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mikäli voisimme olla avuksi teidänkin toiminnallenne.