Meidän tehtävämme on auttaa

Rehellistä ja suoraa toimintaa ilman ylimääräistä parfyymia

EXIM Service Europe Oy - Meidän tehtävämme on auttaa
EXIM Service Europe Oy - Meidän tehtävämme on auttaa

EXIM Service Europe Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys, joka toimii monin tavoin mukana Suomen ja muiden EU-maiden välisessä palvelu-, vienti- ja tuontitoiminnassa.

Meillä on yhteensä yli 30 vuotta kokemusta pienistä ja suurista yrityksistä, monikansallisista yrityksistä sekä startup-yrityksistä. Historiamme sisältää muun muassa B2C ja B2B liiketoiminnan kehittämistä ja johtamista muun muassa puhelinmyynnin, kulutuselektroniikan vähittäis- ja tukkukaupan, myös ostajan roolissa, maksu-tv pakettien, rahoituspalveluiden ja vakuutusmyynnin, maantiekuljetusten, matkapuhelinliittymien ja laajakaistamyynnin, italialaisen Premium-kategorian huippumuodin, matkailupakettien, verkkokauppojen (rakentaminen ja hallinta), turvallisuuspalveluiden sekä pilvipalveluiden, kuten pilvipalvelimet ja virtuaaliset levyasemat, saralla. Myynnin, markkinoinnin ja talouden lisäksi meillä on kokemusta myös henkilöstöhallinnon tehtävistä monikansallisessa ympäristössä.

Erilaiset myynnin konsultointityöt kuuluvat erittäin tärkeänä osana palveluihimme. Olemme avustaneet useita eri yrityksiä Suomen ja EU-maiden välisessä palvelu- ja tuotemyynnissä vuosien varrella.

Operatiivisen liikkeenjohdon taloudenpitoon liittyvät palvelut tulivat portfolioomme mukaan asiakkailta tulleen tarpeen kautta. Operatiivinen liikkeenjohto -palvelumme tarjoaa taloushallinnan operatiivista johtamista yksilöllisesti räätälöitynä palveluna.

Startup-skenessä olemme olleet mukana avustamassa suomalaisia startup-yrityksiä kassavirran hallinnassa. Tämän palvelun myötä uudet yritykset ovat selvinneet nenä veden pinnan yläpuolella, kunnes tulorahoitus on käynnistynyt tai rahoituskierros on viety maaliin.

Ota yhteyttä ja katsotaan, mikäli voisimme olla avuksi teidänkin toiminnallenne.


EXIM Service Europe Oy - Konsulttipalvelua aidolla otteella.
EXIM Service Europe Oy - Konsulttipalvelua aidolla otteella.